Solenergi

Helhetslösningar inom solenergi

Att investera i solenergi är alltid en god affär – för plånboken och miljön. Oavsett om du har en villa, en större fastighet eller bor i en bostadsrättsförening finns det lösningar som passar. Även om det ibland känns som om vi har lite sol i Jämtland och Härjedalen så funkar det utmärkt med solenergi även här!

När du installerar solceller kommer du både att minska dina elkostnader och få en inkomst vid försäljning av din överproduktion. Det gör att solenergi är en investering med god avkastning över tid och kort återbetalningstid.

Vi hjälper dig från start till mål

Vi på Montagekompetens hjälper dig gärna att förverkliga dina idéer om en egen solenergianläggning. Från en första kostnadsfri konsultation och offert, till leverans av solpaneler, montage, driftsättning samt besiktning och service. Vi behärskar hela kedjan och hjälper dig från start till mål. Tryggt och kunnigt. Alltid med fast pris och naturligtvis med ROT-avdrag för privatpersoner.

Självklart har vi de behörigheter och tillstånd som krävs och vi använder bara de bästa produkterna på marknaden så som Jinko och CanadianSolar på solcellspanelerna samt Solaredge på växelriktarna.

Kontakta oss